Päivityksiä MugiinSivustolle on lisätty tuki syötteille.


Tervehdystä kaikille!

 

Yleisön pyynnöstä sivustolle (ja Mugi-julkaisujärjestelmään) on lisätty tuki RSS-syötteille. Jos syötteet eivät ole entuudestaan tuttuja, niin alla on lyhyesti kerrottu, että mitä ne ovat ja miten niitä käytetään. Jos haluat lukea pitkän version, niin se löytyy suomeksi täältä.

 

RSS-syötteet on tapa, jolla sivusto voi tiedottaa selainohjelmalle uusista päivityksistä ilman, että sinun tarvitsee varsinaisesti käydä sivuilla ollenkaan. Voit ottaa sivustomme syötteen käyttöön klikkaamalla selaimen yläreunassa näkyvää syötteen tunnusta. Tunnuksen kuva on alla:

 

 

Mikäli käytössäsi on esimerkiksi Internet Explorer, niin meidän sivustomme syöte tallettuu suosikkeihin ja sinne syötteet-välilehdelle. Jatkossa kun siis mietit, onkohan meidän sivuilla tapahtunut mitään muutoksia, sinun ei tarvitse tulla sivustolle asti, vaan voit avata syötteen selaimesta ja katsoa sieltä, mitä päivityksiä on tullut ja milloin.

 

Syötteitä voi lukea myös monilla muilla ohjelmilla kuin Internet Explorerilla. Yksi hyvä tapa on esimerkiksi google kotisivu (www.google.fi/ig) - muutamien valintojen kautta voit lisätä syötteen omalle sivullesi niin, että viimeisimmät päivitykset tulevat näkyville aina kun käynnistät selaimen :-)