Sami

(2010-09-29 11:20:00)


Kas, täällähän on edistytty. Sekä virtuaalisesti että fyysisesti, näemmä sitten viime näkemän. En kyllä tosin edes muista, milloin olen viimeksi tälle sivullenne erehtynyt. Nytkin vahingossa osui sormi hiiren vas. nappulalle oikeassa kohdassa ja pihasuunnitelmataustanne avautui :) .
Kiittäkäämme siis työnantajan uutta herkkätoimista hiirtä!
Mutta vähän voisi vielä antaa kehittämisehdotuksia, ettei hommat lopu. Tuo etusivun bloginne on varsin oiva kapistus, mutta kommentit olisi fiksuinta varmaan siirtää täältä vieraskirjasta sinne, niin tulee kommentit luettua yhdellä kertaa ja vielä muistaa kirjoittaessaankin, mitä aikoi kommentoida. Tämän saa vapaasti toimittaa sinne "ohjelmistotoimittajallekin".

Joudut, Kari, nyt muuten jäämään melko varmasti ainoaksi naisten pankin miesosanottajaksi Peru-illassa, koska työnantaja vaatii minun läsnäoloani Kokkolassa ao. iltana :) . Jää siis perulaiset eväät väliin, harmi kyllä. Mutta muuten pitäisi kyllä törmäillä, kun ei teitä multasormia näe enää missään... Onko teistä tullut Hukan kannatusjäseniä? ;)


---

Tervehdys! Etenemistä tapahtuu, kaiken aikaa :-) Onneksi, sillä se vanha joulukortti alkoikin jo kyllästyttää. Kenttää on kuunneltu ja blogipuolelle on tulossa kommentointimahdollisuus. Ohjelmistotoimittaja vain tuntuu olevan ylityöllistetty tällä hetkellä, joten jouduttaneen odottamaan julkaisujärjestelmän versioon 2.0 (ilmestymispäivää ei vielä tiedetä ;-) Harmi, että Peru-ilta jää sinun osaltasi väliin. Pieni riski on, että minäkin olen silloin kuparitehtaalla. Hukasta ei ole luovuttu! Viimeinen viisaudenhammas lähti viime viikolla, ja kunhan tikit ovat sulaneet niin sitten ...

MarkoP

(2010-09-29 11:08:32)


Oikein komeat sivut. Paljon hienommat kun se aiempi joulukortti.


---

Kiitosta :-) Ja paremmaksi vain muuttuu, jahka vain ehtisi päivittelemään. Sisältöönkin on tulossa muutoksia, pellettiprojekti nimittäin etenee kovaa kyytiä, mutta blogi ei oikein ole pysynyt ajan tasalla ...

Matti

(2010-09-20 11:30:59)


Ei se kesä niin lyhyt ollutkaan kun katsoo noita aikaansaannoksianne...
Tuntuu aika liioittelulta tuo kasvihuonejuttu. Siis että tarvii kaikennäköistä valvojaa ja mestaria siihen että saa kasvattaa tomaatteja ja kurkkuja ??!! Kasvihuone olisi kyllä kiva itellekkin. Menee varmaan sarjatyönä kunhan saatte oman valmiiksi... :)


---

Terve,

Onhan sitä jotain saatu aikaiseksi, mutta tähtäimet oli paljon pidemmällä. Tosin tähtäimet on laskeneet aika lailla tuon luparumban takia, eikä tietysti traktorin etugummin puhkeaminen auttanut asiaa ;-)

Tämän hetken tavoite olisi saada pihalla multakasat levitettyä ennen lumen tuloa. Levittämiseen sinänsä ei menisi paljoa aikaa, mutta vesisateet hidastavat toimintaa. Sateiden jäljiltä piha on niin lällyä, että 4-vetoisella traktorillakin ajaminen tekee tiukkaa ;-)

ps. Nämä rivien vaihdot pitää kyllä korjata tänne vieraskirjaan mahdollisimman pian ...

MarkoN

(2010-09-19 12:02:41)


Hep, minäkin löysin tänne. Taitaa tuo uima-allas projekti edetä hyvin kun on sopivasti vettä tullut :) Me saatiin eilen se keskeneräinen talonpäätypenkki kaivettua ja Jonna vielä illan hämärissä kasvitkin laittoi paikalleen. On harvinaisen ikävä lapiolla kaivaa maata jossa on nyrkinkokoisia sepelipaloja.
--Marko
PS: Joskos karviaset on syöty ?


---

Tervetuloa sivuille :-) Joo, uima-allas siitä on tulossa kovaa kyytiä. Jokin suunnitteluvirhe siinäkin taitaa tosin olla, kun näyttäisi olevan nyt mutapohja :-)

Karviaisia on vielä jonkin verran jäljellä, mutta ei kovin paljoa. Niitä on syöty joka aamu maustamattoman jugurtin kanssa, lisäksi olen nautiskellut niitä ihan muutenkin vain. Hyviä ovat, toivottavasti ette halua syödä niitä ensi kesänäkään :-DPasi

(2010-09-08 08:16:50)


Hahaa! Blogia jälleen silmäillessäni tuli mieleen pari "lukijan toivetta":
- koko sivuston kattava RSS-syöte olis kiva yllätys... jutut tulisi luettua tuoreeltaan
- vieraskirjan julkisesta versiosta sähköpostiosoitteet pois (omani ainakin :-) ) että spämmääjät jättävät rauhaan

Cheers!


---

Hyviä kommentteja!

Vieraskirjasta on poistettu sähköpostiosoitteet näkyvistä. Olipas pieni kämmi jättää paikalleen alunperinkään. Onneksi tällä sivustolla on ollut hyvin vähän kävijöitä ;-)

RSS-syöte (ja eri blogien koonta etusivulle) on tulossa. Joko tällä tai ensi viikolla ;-) Ja pari @strreplacea lisää, jotta saadaan rivinvaihdot toimimaan viesteisssä ;-)

Ansku

(2010-08-26 21:17:51)


Kivan vehreä yleisilme. Erityisen lupaavalle tulevia lukuhetkiä ajatellen vaikutti tuo "sitten tuli mieleen, että eipä tuo poltin nyt teknisesti kovin vaativa laite olekaan"...


---

Tämän tarinan etenemistä meilläkin seurataan suurella mielenkiinnolla ;-)

Pasi

(2010-08-24 09:17:58)


Hienolta näyttää. Graafinen ulkoasuhan on ensiluokkainen!


---

Kiitosta :-) Ei tämä vielä omaa silmää miellytä, mutta on kovasti menossa parempaan päin ..

Kari

(2010-08-12 21:28:23)


No niin, nyt on sitten vieraskirjakin laitettu paikalleen.

Valitun linjan mukaisesti en toistaiseksi kiinnittänyt ulkoasuun sen kummempaa huomiota, nysvätään sitä paremmaksi sitten kun ehditään .. eli kun kasvihuone on rakennettu, piha laitettu ja pelletti toimii ;-) Tai jotain sinnepäin.


Viestin voi jättää tästä:

nimi
sähköposti
viesti

Lähetä viesti